Clear FX – I en klass för sig

EEtt unikt system med synergetiska skyddande produkter – ClearFX Exterior, ClearFX Interior, ClearFX Wheels, ClearFX Glass och ClearFX Trim. Vår unika system skapar en högre standard inom billackskydd genom introduktion av en ny produktgeneration baserad på effektiva innovationer, banbrytande forskning och avancerad utveckling av nya banbrytande lösningar.

ClearFX är en ny serie skyddsprodukter för billack som verkar på en mikroskopisk nivå och djupt inne i billacken. ClearFX tillsluter och förstärker ytstrukturen genom en avancerad attogenetisk ytteknisk process där lackskyddet fäster ihop med ytan ända ner till plåten för att på så sätt fylla igen gropar, härda strukturen och skapa en hårdare och bättre yta.

När ClearFX skyddet har härdat skapar den ett mycket intensivt djup och utmärkt färgåtergivning samt gör ytan hyperstark, superhydrofobisk och ger ett mycket reptåligt skydd med en högglansfinish som håller länge utan att tvättas bort.

ClearFX är en lösning inom bilvårdsbranschen som stödjer sig på RestorFX marknadsledande teknik och forskning med ett verifierat tekniskt försprång. Baserat på sin unika tekniska uppbyggnad är ClearFX mer hydrofobisk och kräver mindre arbete för att uppnå ett utmärkt resultat och som dessutom håller längre jämfört med vilket annat skydd för billack på marknaden.

LÄS MER

Extrem hårdhet
och beständighet

ClearFX bygger på en tvärbunden nanokonstruktion med kristalliserade skyddpartiklar som aktivt bygger en förstärkande barriär som skyddar din billack. Med en hårdhet på 9H garanterar ClearFX ett högre repmotstånd och minskad risk för skador.

Intensivt vattenavstötande

Polymerkedjor med hög densitet repellerar naturligt vatten och kristalliserar det till perfekta geometriska mönster. Denna struktur gör bilens yta ogenomtränglig för partiklar med mindre raffinerade egenskaper såsom smuts av olika typer.

Bländande djupglans

ClearFX ger din bil långvarig glans och djup. Showroom-glans får en helt ny innebörd efter en ClearFX behandling. Den visuella effekten försvinner inte efter ett par tvättar utan håller år efter år.

Enastående lackskydd

ClearFX system skapar ett unikt skydd som bl.a. skyddar mot UV-strålning och miljöpåverkan. Din bils skick bevaras genom att lacken förstärks och dess yta blir hårdare, tåligare och alltid redo att möta det tuffa Skandinaviska klimatet.

Se vår video

ClearFX – Lackskydd

med unika egenskaper

SE VIDEO

01

ClearFX Exterior

Clearfx Exterior är en ultimat lösning för att skydda billacken. Den har ett ultraintensivt stenskottsskydd utvecklat för alla bilens lackytor. Med nästa-generations teknik skapar ClearFX en superhydrofobisk ytstruktur samtidigt med ett otroligt djup och skärpa i lacken. Utvecklad genom ytteknik i toppklass, erbjuder ClearFX en möjlighet att öka värdet på ditt fordon genom ökad reptålighet, bättre ytstyrka, beständighet och spänst i finishen på bilens lackyta.

02

ClearFX Interior

Clearfx Interior bildar en högklassig beläggning som andas samt anpassas till klädseln i bilen.

Utvecklad för att förlänga interiörens livstid utan att avlägsna essentiella oljor eller färger i textiler och läder, den här unika produkten arbetar så att den anpassar sig till ytans nuvarande kondition. Clearfx Interior ger UV-skydd, fuktresistens och aktiva hydrofobiska egenskaper till klädseln efter behandlingen.

03

ClearFX Wheels

ClearFX Wheels är en raffinerad lösning utvecklad för att skydda alla typer av fälgar, ClearFX Wheels är enastående för skydd av fälgar från utmanande omgivningar så som bromsdamm, tjära, extrem hetta, vatten, smuts och annat liknande. Oberoende av vilken lackyta man behandlar med ClearFX Wheels får man en klart förbättrad livslängd och fälgarna förblir estetiskt tilltalande under längre tid

04

ClearFX Glass

ClearFX Glass är en raffinerad lösning utvecklad för att skydda alla typer av fälgar, ClearFX Wheels är enastående för skydd av fälgar från utmanande omgivningar så som bromsdamm, tjära, extrem hetta, vatten, smuts och annat liknande. Oberoende av vilken lackyta man behandlar med ClearFX Wheels får man en klart förbättrad livslängd och fälgarna förblir estetiskt tilltalande under längre tid

05

ClearFX Trim

ClearFX Trim är en raffinerad lösning utvecklad för att skydda alla typer av fälgar, ClearFX Wheels är enastående för skydd av fälgar från utmanande omgivningar så som bromsdamm, tjära, extrem hetta, vatten, smuts och annat liknande. Oberoende av vilken lackyta man behandlar med ClearFX Wheels får man en klart förbättrad livslängd och fälgarna förblir estetiskt tilltalande under längre tid

Extrem hårdhet

Bygger på en tvärbunden nanokonstruktion med kristalliserade skyddpartiklar som aktivt bygger en förstärkande barriär. Detta med en hårdhet på hela 9H.

Ultraintensivt skydd

Ett enastående skydd med extrem affinitet som ger svåröverträffade resultat.

Superhydrofobisk

Baseras på innovativ teknik som bl.a. skapar en superhydrofobisk struktur med ett djup och skärpa i lacken.

Ökad reptålighet

Levererar ökad represistans med högre ytstyrka samt en spänst i finishen.